Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

MT design industrial!

Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Masa cafea cu trei picioare

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Alegerea unei mese pentru o incapere, fiind chiar si una micuta de cafea este dificila, ea necesita sa se contopeasca cu designul incaperii sau sa fie diferita fata de restul design-ului incaperii pentru a fi un punct focal pentru acea incapere.
Aceasta masa de cafea a fost proiectata si conceputa sa poata fi incadrata aproximativ in orice design de incapere pentru a putea fi un punct focal al incaperii. Noi lucram cu drag si multa pasiune produsele noastre, aceasta masa de cafea a fost lucrata manual in intregime si asezat cu grija fiecare punct de sudura. Cand discutam despre un produs lucrat manual cum este aceasta masa de cafea, se stie ca produsul chiar daca face parte dintr-o serie, acesta este diferit fata de restul produselor, datorita detaliilor de executie efectuate manual.
Pentru aceasta masa de cafea chiar daca este lucrata manual am decis sa facem o serie scurta ce poate fi customizata prin posibilitatea de adaugare de blaturi diferite, sticla securizata diverse nuante si culori, marmura, granit, metal si la cerere chiar si lemn. Am decis customizarea acestei mese de cafea prin posibilitatea de a pune blaturi diferite pentru a facilita integrarea in decorul interiorului incaperii dumneavoastra. Design-ul acestei mese de cafea este atat de placut incat vom lucra si o vom produce intr-o gama mai mare de culori, zona de relaxare sa aduca pentru fiecare un plus de placere.

Descriere tehnica
Materiale: Metal vopsit in camp electrostatic avand picioarele  triunghiulare reglabile pe verticala.
Rama din tabla perforata, vopsita in camp electrostatic.
Dimensiuni: diametru blat 46x H-45 cm
Nota: Acest produs este unul produs manual si produs intr-o serie limitata, din acest motiv nu detine ambalaj standardizat.
Pret: 1400lei+TVA
Trimite mesaj
Din Gura in Gura