Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

MT design industrial!

Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Foisor, umbrar, pavilion, chiosc pentru gradina

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Demontabil
Out Of stock
Descriere
Foisor din otel structura metalica si sticla securit. Acest foisor este creat ca loc de recreiere si de fumat pentru angajati unei fabrici.

Foisorul din imagine este construit pe cerinta clientului, ca descriere tehnica putem aminti ca elementele structurii metalice sunt demontabile, adica la dimensiunile lui poate fi demontat transportat in conditii de siguranta si montat oriunde se doreste.

Calitatea executiei acestui foisor este impecabila beneficiind de finisaje de calitate plus inchiderile din sticla securit pentru acoperis au fost sablate pentru umbrire si lateralele tot din sticla securit au fost sablate cu logo companiei pentru care a fost executat.

Structura metalica a acestui foisor a fost protejata anti coroziune prin vopsire in camp electrostatic cu vopsea rezistenta la intemperii si UV.

Acest foisor este unic deoarece a fost necesara incadrarea lui peisagistica in accord cu curtea si arhitectura cladirilor existente ale beneficiarului.

Echipa noastra poate sa proiecta si dimensiona, functie de cerintele dumneavoastra foisorul dorit ce poate indeplini dorintele dumneavoastra de design.

Impreuna cu dumneavoastra putem ajunge la o incadrare perfecta pe arhitectura curti si cladirilor existente a foisorului dorit de dumneavoastra.

Va putem oferi consultanta in alegerea materialelor pentru executie si a mobilierului interior functie de dorinta de utilitate a foisorului dumneavoastra.

Materialele din care putem construi foisoare si alte tipuri de constructii sau mobilier pentru gradina sunt: metal, lemn, sticla, aliaje diverse precul inox, aluminiu si alte materiale.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura