Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

MT design industrial!

Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cuier cu scaun

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
MT Industrial Design
Cod produs
MT 011
Out Of stock
Descriere
Aspectul unei case este important inca de la intrare, am conceput acest cuier tocmai prentru a imbunatati aspectul casei dumneavoastra. Acest cuier este conceput cu un design special pentru a oferi flexibilitate in aranjamentul intrari din acest motiv scaunul este detasat de cuier. Creat din lemn si metal cuierul este prevazut cu polite, ce pot fi folosite ca spatii de depozitare pentru pantofi, poseta, inclusiv o vaza cu flori.
Am gandit acest cuier inclusiv pentru spatiile minimaliste si am adaugat inclusiv scaunului pentru incaltat o polita pentru depozitare incaltaminte.
Structura din metal a cuierului este vopsita in camp electrostatic culoare negru mat, iar lemnul este protejat prin lacuire.
Design-ul acestui cuier a fost conceput pentru ai oferi flexibilitate, a fost conceput sa fie demontabil si sa necesite un minim de montaj, montajul il poate efectua o persoana cu minime cunostinte tehnice. Faptul ca nu necesita montaj in perete acest cuier poate fi asezat cu usurinta in sufragerie sau pe hol, birou, atat cu scaunul langa el sau separate, scaunul putand fi asezat in alt colt al camerei.
Politele cuierului si a scaunului pot fi folosite si pe post de suport pentru anumite poze de families au tablouri.

Dimensiune cuier:  L 40 x l 40 x H 192 cm
Dimensiune scaun: L 38 x l 38 x H 45 cm
Materiale: Metal vopsit in camp electrostatic si lemn de fag protejat prin lacuire
Produsele noastre sunt lucrate manual, ceea ce le confera unicitatea celui care la executat.
Fiind produse de serie mica nu beneficiaza de ambalaj standardizat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura