Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 5 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Reteflonare tigai Teflon

0 stars: 0.00 din 0 pareri

0 lei
Brand
Reteflonare tigai Teflon
Descriere
Asiguram servicii de reteflonare tigai Teflon, aceasta afirmatie nu este foarte corecta dar o folosim deoarece este foarte populara in randul utilizatorilor de astfel de tigai. Expresia tigae teflon sau tigae de teflon este utilizata datorita brand-ului Teflon ce apartine firmei Du Pont ce inseamna polytetrafluoroethylene sau pe scurt PTFE. De fapt nu se poate spune tigae de teflon, acesta este confectionata dintrun material gen aluminiu fonta sau otel inoxidabil si acoperit cu Teflon. Se poate spune tigaie acoperita cu teflon sau tigaie teflonata.

Acoperirile cu teflon utilizate de noi au certificari si agreement la nivel mondial pentru utilizarea in industria alimentara.
Specialitatea firmei noastre sunt acoperirile cu Teflon si datorita experientei in timp am dobandit deprinderi cum ar fi una dintre ele: reteflonare tigai teflon sau reteflonarea tigailor acoperite cu teflon.

Aceasta deprindere pentru reteflonare tigai sa nascutn in noi pentru ca o parte dintre noi gatesc, iar o alta parte care nu gatesc au prieteni bucatari in restaurant. Bucatari sau pasionati de bucatarie investesc uneori o avere in uneltele lor pentru gatit. Din dorinta de ai ajuta sa gateasca cat mai bine am reusit sa dezvoltam tehnologia de reconditionare tigai teflon.

Cand vorbim de reconditionare pare simplu: un “mesterica“ repara ceva adica nu incepe de la zero ci repara! In cazul reteflonari tigailor, cratitelor si altor ustensile de gatit, reconditionarea stratului de teflon nu inseamna o reparatie in sine, ci indepartarea stratului vechi, cu zgarieturi sau anumite defecte si inlocuirea lui cu unul nou.

Depunerea teflon-ului sau reteflonarea pentru tigai nu este o operatie simpla ci o operatie complexa ce pe langa o buna pregatire a suprafetei, folosirea materialelor de foarte buna calitate, inseamna o monitorizare atenta a parametrilor tehnologici plus parametrilor de timp si temperatura pe tot parcursul procesului.

Dupa reteflonare tigaile arata si se comporta ca cele noi, chiar uni dintre clienti nostri exclama si astazi ca cele reteflonate de echipa noastra sunt mai utile decat cele noi. Adica tigaile reteflonate de echipa noastra au proprietati antilipire mai bune decat au avut aceste tigai cand erau noi si rezista teflonului este mai buna, rezista mai bine in timp decat a rezistat stratul de teflon atunci cand tigaia era noua.
Bucatar, persoana fizica sau restaurant va asteptam cu cererile dumneavoastra pentru reteflonare tigai.
*Brandul Teflon apartine firmei Du Pont.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura