Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 5 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Reconditionare tigaie Teflon

0 stars: 0.00 din 0 pareri

0 lei
Brand
Reconditionare teflon
Descriere
Bucatari, restaurantele si persoanele pasionate de bucatarie investesc sume enorme in vasele utilizate pentru gatit. Deoarece aceste vase trebuie sa fie de calitate, sa indeplineasca ceritele celui ce le utilizeaza si nu in ultimul rand sa nu se lipeasca produsul pregatit de vas.
Acoperirile cu teflon aplicate de noi au certificari si agreement la nivel mondial pentru utilizarea in industria alimentara.

In bucatariile traditionale cat si in bucatariile restaurantelor sunt foarte importante si foarte utilizate tigaile de prajit. Tigaia de prajit este un vas la care suprafata interioara este forte solicitata iar din acest motiv la cele acoperite cu teflon, acesta cedeaza in timp datorita suprasolicitari lui. Sufera o suprasolicitare termica si o suprasolicitare mecanica datorita ustensilelor de mestecat, intors si a altor solicitari mecanice.
Reconditionarea suprafetei acoperite cu teflon sau reconditionarea stratului de teflon de pe tigae este absolut necesar.
Echipa noastra a dezvoltat tehnologia necesara ce inseamna indepartarea stratului vechi de teflon si inlocuirea acestuia cu unul nou, pentru procesul de reconditionare tigae teflon.

Pentru reconditionare tigae teflon operatia de indepartare a stratului uzat sau a stratului initial de teflon si pregatirea suprafetei este o operatie foarte minutioasa, fiind considerata fundatia stratului de teflon ce urmeaza a fi aplicat in procesul de reconditionare tigae teflon.
Straturile de teflon ce urmeaza a fi depuse dupa pregatirea suprafetei in procesul de reconditionare tigae teflon, vor adera la suprafata tavi in functie de pregatirea de suprafata realizata premergator acestei operatii.

In procesul de reconditionare tigae teflon fiecare strat depus de teflon trebuie polimerizat dupa o curba timp temperatura bine stabilita si foarte minutios contralata. Pentru acest lucru folosim tehnologie de ultima generatie cu un control al parametrilor procesului tehnologic automatizat in intregime.
Avand in vedere ca cei ce activeaza in domeniu investesc in vase de gatit sume importante de bani si dupa ce se obisnuiesc cu ele le este greu sa se desparta de ele asteptam sa ne contactati pentru reconditionare tagai teflon profesionala!
*Brandul Teflon apartine firmei Du Pont.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura